Op stiknaden en ritsen zit 1 jaar garantie. Ritsen kunnen meestal gerepareerd worden.
Onderaan deze pagina staan enkele tips & tricks om voor uw hond nog langer plezier te hebben van zjin of haar mand/kussen.

Krab- en bijtschade valt niet onder garantie.

Wilt u een garantieverzoek doen? Stuur dan de volgende gegevens naar info@snobbs.nl

– Uw naam en (mail)adres.

– Modelnaam artikel.

– De kleur van het artikel.

– De maat van het artikel.

– De aankoopbon.

– De dealer/winkel waar u het artikel heeft gekocht.

– Een detailfoto van het probleem en een totaal foto van het artikel.

– Omschrijving van wat er gebeurd is.

Hoe vollediger de informatie, hoe sneller de verwerking van uw verzoek.

U kunt zich met bovenstaande informatie uiteraard ook wenden tot de winkel waar u het artikel gekocht heeft.

Wij nemen, indien het verzoek rechtstreeks bij ons binnenkomt, altijd contact op met uw dealer voor overleg.

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@snobbs.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

TIPS & TRICKS VOOR EEN LANGERE LEVENSDUUR

  •  Wasbare hoezen niet heter wassen dan 30 graden. Na krimpen passen de binnenkussens niet meer in de hoes of zal er teveel spanning op de ritsen komen te staan.
  •  Was de wasbarehoezen binnenstebuiten en/of in een oud dekbedovertrek. Zo blijft de hoes langer mooi en in een dekbedovertrek komen er geen haren in uw wasmachine.
  •  Zorg bij pups voor toezicht tijdens het gebruik van een nieuwe mand. Leer uw pup dat een mand of kussen een plek is om tot rust te komen.
  •  Zorg voor een goed passend matras of mat in een bench. Als het niet aansluit werkt dit graafgedrag in de hand. Het gedrag van een hond in de bench kan anders zijn dan buiten de bench. Dit heeft te maken met opvoeding, gewenning en karakter.
  •  Maak geregeld de ruimte onder de rand van de mand schoon door de mand binnenstebuiten te keren zonder de hoes eraf te halen. Simpel even de punten naar binnen drukken zodat de ritsen vrij komen te liggen. U kunt nu makkelijk schoonmaken (eventueel met een kleefroller) en u klopt hiermee gelijk het binnenkussen van het ligvlak op.
  •  Bij het dichtritsen van de hoes even de rits bij elkaar houden zodat er niet teveel spanning op komt te staan.
  •  Maak kunstlederen manden en matrassen 1x per week schoon met onderhoudsmiddel. Geschikt voor alle soorten leer, aniline en kunstleer. Niet geschikt voor geschuurd leer. Vervaardigd uit hoogwaardige, zuivere grondstoffen.

Zelf een specifieke vraag over het slaap/relax gedrag van uw hond? Stuur ons gerust een mailtje en wij helpen u graag : info@snobbs.nl